Συνεχιζεται η ενισχυση του Νοσοκομειου Κομοτηνης

Μόνιμος Παιδίατρος, καθώς και μόνιμοι γιατροί στα ΤΕΠ θα έρθουν το επόμενο διάστημα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής - Πάνω από 400 αιτήσεις για 43 θέσεις καθαριστριών, φυλάκων και προσωπικού εστίασης

Άνοιξη… προσλήψεων αναμένεται να είναι η φετινή για το νοσοκομείο Κομοτηνής, μιας και σύντομα αναμένεται να προκηρυχθούν θέσεις μονίμων και επικουρικών ιατρών σε αυτό, ενώ προχωρά και η διαδικασία για την πρόσληψη καθαριστριών, φυλάκων και προσωπικού εστίασης. 

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γιώργος Φιλιππίδης, άμεσα αναμένεται να προκηρυχθεί μια θέση μόνιμου παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν δύο με τρείς θέσεις μονίμων ιατρών για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών. Σύντομα δε αναμένεται να βγει και η προκήρυξη πέντε θέσεων επικουρικών ιατρών.
 
Όσο αφορά την προκήρυξη βοηθητικού προσωπικού που «έτρεξε» το προηγούμενο διάστημα ο κ. Φιλιππίδης έκανε γνωστό πως 400 αιτήσεις κατατέθηκαν για θέσεις καθαριστριών, φυλάκων και προσωπικού εστίασης, και ήδη έχει οριστεί μια τριμελής επιτροπή που κάνει το πρώτο ξεκαθάρισμα, ώστε τα χαρτιά να αποσταλούν στο ΑΣΕΠ, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου σε ένα μήνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.