Συνεχιζεται η διαδικτυακη καμπανια του βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημητρη Χαριτου

Τέσσερα νέα βίντεο στη δημοσιότητα που αποδεικνύουν το «Ισχυρό αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή»

Μέσα από 10+1 βίντεο μικρής διάρκειας παρουσιάζεται συμπυκνωμένα ένα μόνο μέρος από τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρη Χαρίτου. Τα τέσσερα αυτά χρόνια αξιοποιήθηκε κάθε δυνατότητα και ευκαιρία για να αναδειχθούν μέσα στη Βουλή με 272 ερωτήσεις και αναφορές και 72 ομιλίες στην Ολομέλεια όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Η έντονη και διακριτή αυτή παρουσία, είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία ήταν  «ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή»!

Μετά την δημοσιοποίηση των τεσσάρων πρώτων βίντεο με τις παρεμβάσεις του βουλευτή Ροδόπης για τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, την παιδεία και την ΒΙΠΕ Κομοτηνής-βιομηχανία, η διαδικτυακή καμπάνια συνεχίζεται με την δημοσιοποίηση επιπλέον τεσσάρων βίντεο που αποδεικνύουν το «Ισχυρό αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή».

Στο πέμπτο βίντεο με το μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας»  παρουσιάζονται οι συνεχείς παρεμβάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής για την κατασκευή του φράγματος του  Κομψάτου στον Ίασμο, αλλά και την ολοκλήρωση του φράγματος  Ιασίου με την κατασκευή των δικτύων διανομής νερού, αρδευτικά έργα που θα δώσουν προοπτική στον πρωτογενή τομέα και συνολικά στην τοπική οικονομία. 

Στο έκτο βίντεο με το μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας» προβάλλεται στο κοινοβούλιο, η ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος με αιχμή το καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης να μην προχωρήσει η εξορυκτική δραστηριότητα του χρυσού στη Θράκη, θέτοντας προ των ευθυνών του τον πρωθυπουργό της χώρας. Αναδεικνύεται  η ανάγκη μιας βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή που θα αξιοποιεί τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα που αυτή διαθέτει.

Στο έβδομο βίντεο με μήνυμα «Είμαι πάντα δίπλα σου» ο βουλευτής αναδεικνύει για πρώτη φορά στη Βουλή ένα κοινωνικό πρόβλημα της περιοχής, αυτό της απόδοσης των  τίτλων ιδιοκτησίας των σπιτιών, στα οποία διαβιούν για δεκαετίες, στους κατοίκους του οικισμού «Ηφαίστου» του Δήμου Κομοτηνής, δίνοντας έτσι τέλος σε αυτό το καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας.

Στο όγδοο βίντεο με μήνυμα «Είμαι πάντα δίπλα σου» κατατίθεται στην Ολομέλεια της Βουλής, η ανάγκη να λυθεί ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα των 1.500 Ρομά του ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ που διαβιούν σε παραπήγματα, σε συνθήκες υψηλής ανεργίας και ακραίας φτώχειας. Ο βουλευτής θέτει την αρμόδια υπουργό προ των ευθυνών της για να προχωρήσουν βασικά έργα υποδομής, όπως και μέτρα οικονομικής στήριξης και κοινωνικής τους ένταξης.

Η καμπάνια περιλαμβάνει 10+1 σποτ, το σύνολο των οποίων θα δοθούν σταδιακά στη δημοσιότητα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα πρώτα οκτώ βίντεο είναι διαθέσιμα:

α) στη σελίδα του βουλευτή στο f/b Δημήτρης Χαρίτου-Βουλευτής Ν.Ροδόπης

β) στο προσωπικό προφίλ του στο f/b Δημητρης Χαριτου

γ) στο instagram dimcharitou

δ) στο Tik Tok @dimcharitou

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.