Συνεχιζει το προβλημα της θερμανσης στο Δικαστικο Μεγαρο Κομοτηνης

Δίωρες στάσεις εργασίας κήρυξε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Ροδόπης κατόπιν της από 9 Φεβρουαρίου Γενικής Συνέλευσης των μελών του, αποφάσισε τη συμμετοχή των Δικαστικών Υπαλλήλων Ροδόπης, σε δίωρες διακοπές εργασιών από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 9.00-11.00 με επιφύλαξη συνέχισης αυτών. Κατά το δίωρο αυτό οι Δικαστικοί Υπάλληλοι θα απέχουν από όλα τα καθήκοντά τους (έδρες, εξυπηρέτηση πολιτών και δικηγόρων).

Οι Δικαστικοί υπάλληλοι απαιτούν την άμεση προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για το Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής.

«Διεκδικώντας τα αυτονόητα, την αξιοπρεπή διαβίωση και εργασία μέσα στο χώρο της Δικαιοσύνης που με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρετούν τόσα χρόνια» επισημαίνει ο Σύλλογος σε σχετική του ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε πως εδώ και ένα τρίμηνο το δικαστικό μέγαρο δεν έχει προμηθευτεί πετρέλαιο με ευθύνη του υπουργείου, παρά τις έγκαιρες ενέργειες των εδώ οργάνων διαχείρισης του Μεγάρου. Η Περιφέρεια την Τετάρτη, μετά από παρέμβαση του Προέδρου Εφετών, προμήθευσε με ένα τόνο  πετρέλαιο το Μέγαρο προκειμένου να μπορέσει να «ανακουφίσει» την κατάσταση, ωστόσο όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ούτε η εν λόγω ποσότητα μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ούτε και αποτελεί την αρμόζουσα λύση. Σε μια περίοδο μάλιστα που το κρύο είναι τσουχτερό. Οι αρμόδιοι του υπουργείου θα πρέπει να δώσουν (πειστικές) απαντήσεις για αυτή την τρίμηνη κωλυσιεργία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.