Συνεχιζει την συλλογη και προσφορα βοηθηματων η Δημοτικη Βιβλιοθηκη Κομοτηνης

Για να τα προσφέρει σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη

Η προσφορά σχολικών βοηθημάτων που πλέον δεν είναι απαραίτητα στους μαθητές που πηγαίνουν σε μεγαλύτερες τάξεις -αλλά είναι πολύτιμα για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα προμηθευτούν- αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια σημαντικό κομμάτι της προσφοράς της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής στην τοπική κοινωνία.
 
Η πρόσκληση που έχουν κάνει εδώ και μερικά χρόνια για δωρεά βιβλίων και σχολικών βοηθημάτων έχει αποδώσει τόσο στον τομέα της προσφοράς όσο και σε αυτόν της ζήτησης.
 
Για αυτό και φέτος η Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους συμπολίτες μας, που έχουν και δεν χρειάζονται σχολικά βοηθήματα να τα χαρίσουν στην βιβλιοθήκη (Σαμοθράκης 12), η οποία με την σειρά της θα τα προσφέρει στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στη Δημοτική Βιβλιοθήκη μπορούν οι συμπολίτες μας να δωρίζουν όποια βιβλία δεν χρειάζονται, τα οποία στη συνέχεια είτε ενισχύουν την συλλογή της είτε μπορούν να πάρουν οι συμπολίτες μας για να ενισχύσουν τις δικές τους βιβλιοθήκες στο σπίτι.
 
Έτσι τα βιβλία συνεχίζουν να προσφέρουν στην πνευματική ανάπτυξη των συμπολιτών μας, βοηθώντας τους να έρθουν και σε επαφή με αυτή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.