Συνεχης η προβολη της πρωτευουσας της Θρακης απο την Ενωση των εν Αθηναις Κομοτηναιων

Προγραμματίζει τέσσερις εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα

Εξακολουθεί να τηρεί τη δέσμευση της για συνεχή προβολή της πρωτεύουσας της Θράκης και της ευρύτερης περιοχής με την ενημέρωση του ευρύτερου Κοινού για τρέχοντα κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά ζητήματα η Ένωση των εν Αθήναις Κομοτηναίων.
 
Στο πλαίσιο αυτό το επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιήσει τέσσερις εκδηλώσεις. Όπως ενημερώνει η Ένωση σε σχετική της ανακοίνωση πρόκειται για τις εξής εκδηλώσεις:
 
1) τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου  παρουσίαση του νέου βιβλίου του συμπατριώτη μας συγγραφέα, κου Θανάση Πανδρεμένου, στις 19:00, στο χώρο του βιβλιοπωλείου «Public» στην πλατεία Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν εκτός από τον συγγραφέα και η κα Ελένη Καμπουρίδου, φιλόλογος- λογοτέχνις. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός κα Νένα Μεντή. Το περιεχόμενο του βιβλίου αναφέρεται στα φοιτητικά χρόνια στην Θεσσαλονίκη και μέσα από τις περιπέτειες μιας παρέας φοιτητών ξετυλίγεται η Θεσσαλονίκη παράλληλα με την Κομοτηνή της εποχής 1964-1972.
2) την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 εκδήλωση της «Ενωσης Γυναικών Θράκης» με πρωτοβουλία της κας Χουρδάκη, στις 18:30 στα γραφεία της ΠΑΟΝΕ (Λεωφόρο Συγγρού 133, κτίριο ΣΕΓΑΣ).
3) το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2017 πνευματικό μνημόσυνο του αείμνηστου καθηγητή Κοινωνιολογίας, Νεοκλή Σαρρή, όπου σε συνεργασία μας με τον Εκδοτικό Οίκο «ΗΡΟΔΟΤΟΣ» θα παρουσιαστεί το συγγραφικό έργο και οι θέσεις σχετικά με την ιστορία, την πολιτική και κοινωνική εξέλιξη στη γείτονα Τουρκία.
4) καθιερωμένη Συνεστίαση και κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίττας μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2018
 
«Οι εκδηλώσεις αυτές συμβάλλουν στην κινητοποίηση των εν Αθήναις Κομοτηναίων, των φίλων μας και  της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, για την ενδυνάμωση του ονόματος της Θράκης, εθνική ανάγκη, που γίνεται περισσότερο φανερό από πρόσφατες «επισκέψεις» στην περιοχή μας αλλά κυρίως και από «επίσημες δηλώσεις», το περιεχόμενο των οποίων γεννά ποικίλους όσους προβληματισμούς!» εξηγεί η Ένωση στην ανακοίνωσή της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.