Συνδεσμος Σχολικων Εφορειων Μειονοτικων Σχολειων: Μεγαλη η συμμετοχη στο καλεσμα αποχης απο τα μαθηματα

«Ευελπιστούμε πως οι αρμόδιοι θα αναθεωρήσουν την εσφαλμένη αντίληψη που έχουν»

Το κάλεσμα του Συνδέσμου Σχολικών Εφορειών Μειονοτικών Σχολείων για αποχή των μαθητών των μειονοτικών σχολείων από τα μαθήματα τους την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αυτό εκτιμά σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος υποστηρίζοντας πως «η τεράστια συμμετοχή των συμπολιτών μας, απέδειξε την άνευ όρων στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα που πραγματοποιούμε κατά των έκνομων πρωτοβουλιών και συμπεριφορών των αρμοδίων, που βάλλουν κατά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας».

Παράλληλα ο Σύνδεσμος σπεύδει να υπογραμμίσει πως «μετά και την  κατ’ ουσίαν  καθολική συμμετοχή των γονέων και των μαθητών στην  ανακηρυχθείσα αποχή, ευελπιστούμε πως οι αρμόδιοι, και ιδιαίτερα οι τοπικοί γραφειοκράτες της μειονοτικής εκπαίδευσης, θα αναθεωρήσουν την εσφαλμένη αντίληψη που έχουν για τον Σύνδεσμο Σχολικών Εφορειών και πως δήθεν αυτό δεν έχει την επαρκή στήριξη και εκπροσώπηση των γονέων! Επί τη ευκαιρία, υπενθυμίζεται, πως η Μειονότητα θα αντιδράσει με κάθε νόμιμο μέσο, κατά κάθε  βλαπτικής προς τα δικαιώματά της ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί στα σχολεία μας αγνοώντας την γνώμη των σχολικών εφορειών».

Τέλος, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του «προς όλες τις Μειονοτικές Συλλογικότητες και Φορείς, τους πολιτικούς μας, τα μέλη των σχολικών εφορειών, καθώς, φυσικά και τους γονείς, για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους προς την επίτευξη του στόχου μας  με τόσο υψηλή συμμετοχή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.