Συναντηση του Συλλογου Γυναικων Ροδοπης για την κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας

Την Κυριακή στο Α΄ ΚΑΠΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Ν. Ροδόπης, (μέλος της Ο.Γ.Ε.),  προσκαλεί τα μέλη και τις φίλες του, στην πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 6 το απόγευμα, στην μεγάλη αίθουσα του Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής (πίσω από το Θρακικό Ωδείο).
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος θα το περιεχόμενο της συνάντησης «θα κόψουμε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του συλλόγου μας, θα πιούμε το απογευματινό καφεδάκι μας , θα ανταλλάξουμε απόψεις για τα θέματα που μας απασχολούν και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με τη δράση μας. Ακόμα θα ακούσουμε τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες των μελών του συλλόγου μας που συμμετείχαν στο 12ο Συνέδριο της ΟΓΕ στην Αθήνα και θα προβάλλουμε βίντεο από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της. Τη συνάντησή μας αυτή θα πλαισιώσουν με την όμορφη μουσική τους ο Χάρης Κυρατζόγλου στο πιάνο και η Μαίρη Μπαχτιάρογλου στο τραγούδι.
 
Σας περιμένουμε να βρεθούμε και να περάσουμε μαζί ένα ευχάριστο απόγευμα συζητώντας και οργανώνοντας τις επόμενες αγωνιστικές μας εκδηλώσεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.