Συναντηση του Σωματειου Ειδικων Φρουρων ΑΜΘ με τη Συντονιστρια του Γραφειου του Πρωθυπουργου στην Βορεια Ελλαδα

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις διεκδικήσεις του Σωματείου καθώς και ζητήματα των Ειδικών Φρουρών

Την Τρίτη 17-06-2025 ο Πρόεδρος  κ. Αναστάσιος Γαλανίδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Άνθιμος Φωτόπουλος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΣΕΦΕΑ ΑΜΘ) πραγματοποίησαν στο κτίριο του Διοικητηρίου της Θεσσαλονίκης, συνάντηση με την Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Βόρεια Ελλάδα κ. Έλενα Σώκου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα. Αρχικά έγινε ενημέρωση στην Συντονίστρια για την σύσταση του Σωματείου και την έως τώρα προσφορά του στους Ειδικούς Φρουρούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις διεκδικήσεις του Σωματείου καθώς και ζητήματα των Ειδικών Φρουρών που υπηρετούν στην ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η κ. Σώκου εξέφρασε την πρόθεση του γραφείου του Πρωθυπουργού να στηρίξει τις πρωτοβουλίες και να εξετάσει τρόπους για την καλύτερη προώθηση των αιτημάτων του Σωματείου.

Η συνάντηση αυτή επιβεβαίωσε τη δέσμευση όλων των πλευρών για συνεχή συνεργασία και επικοινωνία, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Ειδικών Φρουρών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.