Συναντηση του Σωματειου Ειδικων Φρουρων ΑΜΘ με Γενικο Γραμματεα Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη

Ενίσχυση από τις τακτικές μεταθέσεις και στελέχωση του Τμήματος Μεταγωγών τα θέματα που συζητήθηκαν

Το Σάββατο 05-11-2022 μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΑΜΘ συναντήθηκαν στην Κομοτηνή με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη. Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία στο Σωματείο να εκθέσει ζητήματα που αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αλλά και το σύνολο της περιφέρειάς μας.

Μείζον πρόβλημα αποτελεί η υποστελέχωση των υπηρεσιών της Α.Δ. Ροδόπης, θέμα στο οποίο, το Σωματείο ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να συνδράμει στην επίλυσή του, με τις τακτικές μεταθέσεις Αστυνομικών και Ειδικών Φρουρών του έτους 2023.

Επίσης το Σωματείο ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για την κατασπατάληση δυνάμεων και ταλαιπωρία των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας, με όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν, στις μεταγωγές ποινικών κρατουμένων, από όλη την Περιφέρεια στο Εφετείο Θράκης προς εκδίκαση των υποθέσεών τους. «Θέμα το οποίο δεν θα συζητούσαμε σήμερα, εάν είχε ιδρυθεί το Τμήμα Μεταγωγών Κομοτηνής, όπως προβλέπεται από το Προεδρικό διάταγμα 25/20011-ΦΕΚ 75/Α/11-4-2011» όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο.

Ως γνώστης των θεμάτων, ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε να συνδράμει στον μέγιστο δυνατό βαθμό, για την επίλυση των θεμάτων που του τέθηκαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.