Συναντηση ΕΣΠΕΑΜ/Θ με τον Διοικητη του Δ΄ Σωματος Στρατου, Αντιστρατηγο Ιωαννη Τσιοπλο

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Συνάντηση με το Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ), Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, πραγματοποίησε ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ). 

Η συζήτηση που διεξήχθη κατά τη συνάντηση, κινήθηκε επί της διαχείρισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) στην ευαίσθητη περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού, ιδιαιτέρως δε σε θέματα που άπτονται στη διαρκή Μέριμνα του Προσωπικού.

Ο Διοικητής του Δ΄ ΣΣ τόνισε προς τα μέλη της Ένωσης, πως η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και εν γένει η στήριξη του προσωπικού που δίνει καθημερινά τη μάχη αντιμετωπίζοντας  αντίξοες πολλές φορές καταστάσεις, αποτελεί πρωταρχικό του στόχο και επεσήμανε πως η συνεργασία μεταξύ Δ΄ΣΣ και Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ είναι απαραίτητη προς όφελος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιπρόσθετα αποδέχτηκε την πρόταση  για την ύπαρξη ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με απώτερο σκοπό την ταχύτερη ανάδειξη και αντιμετώπιση τυχόν ανεπιθύμητων καταστάσεων.

«Οι βεβαιώσεις που λάβαμε και το πνεύμα υποστήριξης που διαπιστώσαμε, αποτελούν για εμάς εγγυήσεις μιας δημιουργικής συνεργασίας στον αγώνα επίλυσης προβλημάτων που διεξάγουμε, για τους «ακρίτες» συναδέλφους μας» αναφέρει η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ σε ανακοίνωσή της.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος  Νικόλαος Παναγιωτίδης, ο Γενικός Γραμματέας Συμεών Τονονίδης και ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Στυλιανός Πουρναράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.