Συναντηση Χατζηοσμαν με Ξενογιαννακοπουλου

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκέφτηκε την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.


Σκοπός της επίσκεψης του βουλευτή ήταν η παρουσίαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός Ροδόπης στον τομέα της υγείας. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν παρέδωσε στην Υπουργό δύο επιστολές. Η πρώτη επιστολή είχε θέμα την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή και η δεύτερη αφορούσε την στελέχωση των ιατρείων των ορεινών Κοινοτήτων Οργάνης και Κέχρου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.


Ο βουλευτής ενημέρωσε την Υπουργό για τα προβλήματα, τα τεράστια κενά και τις ελλείψεις που παρουσιάζει ο χώρος της υγείας στον Ν. Ροδόπης. Επέκρινε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας η οποία τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε ένα πρωτοφανές επικοινωνιακό παιχνίδι στις πλάτες του λαού της Ροδόπης για το θέμα του νοσοκομείου και των ιατρείων που βρίσκονται στον ορεινό όγκο και ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Υπουργού για την οριστική επίλυση αυτών των προβλημάτων.


Στο τέλος της επίσκεψης ο βουλευτής υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ηγεσίας του Υπουργείου προκειμένου οι πολίτες της Ροδόπης να μην αισθάνονται πολίτες β΄ κατηγορίας σε ότι αφορά τα θέματα υγείας και να τύχουν ίσης μεταχείρισης στον χώρο της ιατρικής περίθαλψης και της νοσοκομειακής φροντίδας με τους πολίτες των άλλων περιοχών της επικράτειας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.