Συμβουλευτικο Κεντρο Κομοτηνης: Στελεχωση εκ νεου με νομικο

Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες που έχουν υποστεί βία οποιασδήποτε μορφής

Με ένα νομικό στελεχώθηκε εκ νέου το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής. Υπενθυμίζεται ότι το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής, το οποίο εντάσσεται στο Πανελλαδικό Δίκτυο Yποστηρικτικών Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), ξεκίνησε να λειτουργεί στην Κομοτηνή τον Οκτώβριο του 2012 (ΕΣΠΑ 2007-2013) και συνεχίζει τη λειτουργία του με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ /Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014-2020, υπό την επιστημονική εποπτεία του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ).
 
Tο Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες που έχουν υποστεί βία/κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής ή διακρίσεις, καθώς και σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
 
Τέλος, υπογραμμίζεται ότι οι υπηρεσίες του (πληροφόρηση και ενημέρωση για θέματα ισότητας των φύλων – κοινωνική, ψυχολογική και νομική στήριξη – εργασιακή συμβουλευτική) παρέχονται δωρεάν και καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής διαδικασίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για το κλείσιμο ραντεβού, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να απευθύνονται στο Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
 
Διεύθυνση: Κων/νου Παλαιολόγου (επί της Δημοτικής Αγοράς Νο8), 69132 Κομοτηνή
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00-16:00
Τηλέφωνο: 25310 33290
Fax: 25310 33370
E-mail: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.