Συμμετοχη ΔΕΔΑ στην εκθεση «ΞΑΝΘΗ 2023»

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις της εταιρείας

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) θα συμμετάσχει στην έκθεση «ΞΑΝΘΗ 2023», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο του θεσμού «Γιορτές Παλιάς Πόλης».

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Ξάνθης και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο κέντρο της πόλης, στην οδό Πανεπιστημίου (μεταξύ Πανεπιστημίου & ΔΕΗ).

Η ΔΕΔΑ θα έχει παρουσία με εταιρικό περίπτερο στον στεγασμένο χώρο της έκθεσης, υποστηρίζοντας τη μεγάλη αυτή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης (Δευτέρα 4/9 -Πέμπτη 7/9, ώρες:18:30-23:00), οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΔΕΔΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις της εταιρείας, να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τα οφέλη του φυσικού αερίου και τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, καθώς και να υποβάλλουν αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ υλοποιεί έργα κατασκευής δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε 7 Περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και η Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης όπου δραστηριοποιείται στην Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, την Δράμα, την Κομοτηνή και την Ορεστιάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.