Συλλυπητηρια ανακοινωση απο την ΕΑΥΡ για την απωλεια του 52χρονου αστυνομικου

«Η θύμησή του και η παρουσία του, θα παραμένει για πάντα ζωντανή στις καρδιές μας»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης για την απώλεια 52χρονου αστυνομικού που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο από ανακοπή. Στην ανακοίνωση η ΕΑΥΡ σημειώνει:

«Σε βαθιά θλίψη και βαρύ πένθος βύθισε σύσσωμη την αστυνομική οικογένεια του Νομού Ροδόπης, η είδηση της απροσδόκητης και τόσο πρόωρης απώλειας του αγαπημένου συναδέλφου μας και μέλους της Ένωσής μας, Παναγιώτη Α..

Ο δικός μας πάντα χαμογελαστός Παναγιώτης, ένας εξαίρετος αστυνομικός, ένας αληθινός συνάδελφος με όλη τη σημασία του όρου, ένας ενεργός αγωνιστής, μα πάνω απ’ όλα ένας γνήσιος Άνθρωπος που μοιραζόταν απλόχερα  σε κάθε συνάνθρωπό του και ανά πάσα στιγμή ήταν πρόθυμος – εντός και εκτός υπηρεσιακού καθήκοντος – να συμπαρασταθεί σε όποιον είχε πρόβλημα, σήμερα ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων… όμως η θύμησή του και η παρουσία του, θα παραμένει για πάντα ζωντανή στις καρδιές μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και δηλώνουμε ότι όλοι εμείς τα αδέρφια του θα στεκόμαστε πάντα δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας, σε ό,τι χρειαστεί.

Καλό παράδεισο αδελφέ μας Παναγιώτη

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.