Συλλογη τροφιμων απο την Ποντιακη Νεολαια της Περιφερειας μας

Για τέταρτη χρονιά στηρίζει τις τράπεζες αγάπης των Μητροπόλεων

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων πραγματοποιεί για τέταρτη χρονιά συλλογή τροφίμων, τα οποία θα δοθούν στις Ιερές Μητροπόλεις ανά την περιφέρειά μας και θα διανεμηθούν στις τράπεζες αγάπης της εκάστοτε Μητροπόλεως.

Αρωγοί σε αυτό το εγχείρημα θα είναι οι ποντιακοί σύλλογοι της Περιφέρειάς μας, που θα αποτελέσουν σημεία συγκέντρωσης τροφίμων αλλά και οι νεολαίοι, οι οποίοι θα ενημερώσουν τα μέλη του εκάστοτε συλλόγου, καθώς και την τοπική κοινωνία περί της δράσεως.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται σε συλλόγους σημεία συγκέντρωσης έως και τις 28 Δεκεμβρίου. Μετά το πέρας της διορίας, τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας θα μεταφέρουν τα τρόφιμα, από τους κατά τόπους συλλόγους στον τελικό προορισμό. Για τη φετινή χρονιά, αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής, τα τρόφιμα να δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του ΣΠοΣ ΑΜΘ καλεί όλους να συνεισφέρουν σε αυτή την ανθρωπιστική δράση, δίνοντας χαρά και βοήθεια στους συνανθρώπους μας αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ειδικά για τη Ροδόπη, ως σημείο συγκέντρωσης τροφίμων ορίστηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς».

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981879370 (Μαυρίδης Γεώργιος)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.