Συλλογη ειδων πρωτης αναγκης για τους σεισμοπληκτους της Ελασσονας το Σαββατοκυριακο

Από την ΕΝΙΔΥΚ, το Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης και το Σύλλογο Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης

Ανέδειξαν παράλληλα την ανάγκη να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα έργα αντισεισμικής, αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας πραγματοποίησαν το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απριλίου μέλη της ΕΝΙΔΥΚ, του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης και του Συλλόγου Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης, αναδεικνύοντας παράλληλα την ανάγκη για την ενίσχυση της αντισεισμικής, αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας.

Με πρωτοβουλία των τριών συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν είδη όπως εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, μάσκες, αντισηπτικά και άλλα.

Ταυτόχρονα ενημέρωσαν τους πολίτες για το γεγονός ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έχουν αφήσει ανοχύρωτη την ζωή των εργατικών λαϊκών στρωμάτων μπροστά σε ένα σεισμό, μια μπόρα, μια φωτιά. Ανησυχία τους είναι, τόνισαν, πως θα γεμίσουν με πακέτα και επενδύσεις τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους και όχι την θωράκιση της ζωής των εργαζομένων, του λαού με αντισεισμικά, αντιπυρικά, αντιπλημμυρικά έργα.

Άλλωστε και στην περιοχή μας, ανέφεραν, είδαμε τα αποτελέσματα των καταστροφικών πλημμυρών σε διάφορες περιουσίες, για αυτό μαζί με την συγκέντρωση τροφίμων, διεκδίκησαν τα απαραίτητα έργα αντισεισμικής, αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας, για την άμεση αποκατάσταση των καταστροφών, για τις αποζημιώσεις στο 100% όσων επλήγησαν.

Οι τρεις συλλογικότητες υπενθύμισαν πως όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει και χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στην Εθνική Τράπεζα για την αγορά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης. Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο κάτωθι:

GR 0701103970000039729617843

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.