Συλληψη ημεδαπου για «μπαραζ» κλοπων σε Καβαλα και Δραμα

Σχηματίστηκε δικογραφία και για περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, μία κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, δύο περιπτώσεις απάτης και μία απόπειρα απάτης, που διαπράχθηκαν σε βάρος ημεδαπών, κατά το χρονικό διάστημα από 26-11-2022 έως 31-12-2022, σε περιοχές της Δράμας και της Καβάλας. 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπή τροχοφόρου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, για απάτη και απόπειρα απάτης.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι ο δράστης επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει την 26-11-2022 από την πόλη της Δράμας, προσέγγιζε τους παθόντες με διάφορα προσχήματα και αφαιρούσε από την κατοχή τους τσάντες οι οποίες περιείχαν χρήματα και μία κάρτα τραπέζης και σε μία περίπτωση χρηματικό ποσό.

Επιπλέον ο δράστης κάνοντας χρήση της αφαιρεθείσας κάρτας τραπέζης  πραγματοποίησε σε επιχείρηση δύο συναλλαγές και μία απόπειρα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.