Συλληψη διακινητων στη διασταυρωση του Βελκιου Ροδοπης

Μετέφεραν παράνομα στη χώρα 6 άτομα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή (5 και 6-5-2022), σε περιοχές της Καβάλας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Καβάλας και Ροδόπης τέσσερις διακινητές, ένας ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της Πέμπτης, στο ύψος του οικισμού Αμυγδαλεώνα Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον ημεδαπό ως οδηγός και τον αλλοδαπό ως συνοδηγό να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο ύψος της διασταύρωσης του οικισμού Βελκίου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τους άλλους δύο αλλοδαπούς, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.