Συλληψη διακινητη στην Εγνατια Αλεξανδρουπολης-Κομοτηνης

Έκρυβε σε φορτηγάκι με πλαστή τελωνειακή σφραγίδα 10 άτομα

Συνελήφθησαν την Κυριακή (2-7-2023) σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί  της Κυριακής στη παρέβρια περιοχή Κήπων Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τελωνιακούς υπαλλήλους συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. όχημα το οποίο έφερε πλαστή τελωνειακή σφραγίδα, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό, μια πλαστή τελωνειακή σφραγίδα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.