Συλληψεις για κλοπες και αποπειρα κλοπης στην Κομοτηνη

Βρέθηκαν χρηματικό ποσό, διάφορα αντικείμενα και μια μοτοσικλέτα

Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρα κλοπής έγιναν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαρτίου από αστυνομικούς του Ν. Ροδόπης.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη την Παρασκευή 24 Μαρτίου στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενός για κλοπή, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον έναν ημεδαπό δράστη.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενεργώντας από κοινού με ημεδαπό συνεργό του διέρρηξαν επιχείρηση στην πόλη της Κομοτηνής, αφαιρώντας από το εσωτερικό της, χρηματικό ποσό, μία τσάντα, δύο κάμερες και δύο φακούς κάμερας.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. Την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Κατά τη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη το Σάββατο 25 Μαρτίου τις πρώτες πρωινές ώρες, σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου, μια ημεδαπή, διότι το προηγούμενο βράδυ από κοινού με ημεδαπό συνεργό της, που αναζητείται, αφαίρεσαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Κομοτηνής, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε οικισμό της Ροδόπης και διέρρηξαν επιχείρηση, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό της, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.