Συγχρονος εξοπλισμος για τους πυροσβεστες της Κομοτηνης απο τον  Συλλογο Γερμανοελληνικης φιλιας FILIA VELBERT

Παραδόθηκε από τον υποψήφιο Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, που μίλησε για την ανάγκη και ενίσχυσης σε προσωπικό και υποδομές της τοπικής υπηρεσίας

Σύγχρονο εξοπλισμό στους πυροσβέστες της Ροδόπης που δρουν εντός του αστικού ιστού παρέδωσε το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, προσφορά του Συλλόγου Γερμανοελληνικής φιλίας FILIA VELBERT.

«Σε μια ημέρα εθνικού πένθους, που θρηνούμε πολλές ανθρώπινες ζωές, επιλέξαμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους κάθε φορά για να προστατεύσουν τις ζωές των άλλων, να προστατέψουν το περιβάλλον, να νιώθουν ασφαλείς οι Έλληνες», σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης.

Ο ίδιος παρέδωσε στην υπηρεσία εξοπλισμό που είναι χρήσιμος για την ώρα της κατάσβεσης, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία για αυτό το σκοπό. Ανάμεσα στα υλικά ήταν βαλίτσες διάσωσης, μπουκάλες οξυγόνου κ.α.

Αποτελούν δε μια προσφορά  Συλλόγου Γερμανοελληνικής φιλίας FILIA VELBERT, που έχει στείλει και άλλες φορές υλικό σε διάφορες υπηρεσίες της Ροδόπης μέσω του κ. Στυλιανίδη. Για αυτό και ο υποψήφιος βουλευτής τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο αίτημα του να βοηθήσουν την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, που υπερβαίνει εαυτόν για την προστασία τω συμπολιτών μας.

Αφού τους ευχαρίστησε για όσα κάνουν, τόνισε πως θα είναι σύμμαχός τους για την ενίσχυση σε προσωπικό, αλλά και την βελτίωση των υποδομών, που είναι απολύτως απαραίτητη. «Αυτό είναι ίσως η απαρχή μια προσπάθειας να ενισχύσουμε περεταίρω τις υπηρεσίες σας εδώ στο νομό για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνετε» ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης

Τη σημαντική βοήθεια που θα αποτελέσουν για τους Πυροσβέστες τα είδη που προσφέρθηκαν τόνισε ο Διοικητής της ΠΥ Ροδόπης κ. Παπάζογλου, σημειώνοντας πως πρόκειται για υλικό κυρίως για αστικές πυρκαγιές. Ευχαρίστησε δε τον κ. Στυλιανίδη και το Σύλλογο για την προσφορά του, επισημαίνοντας την ανάγκη για ενίσχυση και σε προσωπικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.