Συγχαρητηριο μηνυμα του Μητροπολιτη Μαρωνειας και Κομοτηνης προς τους επιτυχοντες των Πανελλαδικων

«Η αυριανή ένταξή σας στην κοινωνία ως δημιουργικών και υπευθύνων πολιτών, δίδουν σε όλους εμάς ελπίδα»

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων απέστειλε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

«Αγαπητά μας παιδιά, η ανακοίνωση σήμερα των ονομάτων σας μεταξύ των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και η συνέχιση των σπουδών σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έγινε πρόξενος ιδιαίτερης χαράς για την τοπική μας Εκκλησία» εκμυστηρεύεται ο Σεβασμιώτατος για να υπογραμμίσει πως «με την είσοδό σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ανοίγει ένα  σημαντικό και ελπιδοφόρο κεφάλαιο στη ζωή σας. Η σημερινή επίτευξη του στόχου, η προσδοκία της επαγγελματικής αποκατάστασης, σύμφωνης με τις επιθυμίες σας, κυρίως όμως η παρουσία σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα και η αυριανή ένταξή σας στην κοινωνία ως δημιουργικών και υπευθύνων πολιτών, δίδουν σε όλους εμάς ελπίδα».

«Σας συγχαίρω θερμά» συμπληρώνει ο τοπικός ποιμενάρχης, «διότι αυτή η επιτυχία είναι καρπός σκληρής προσπάθειας, μελέτης, στερήσεων και αγωνίας. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους γονείς, τους καθηγητές, τους πνευματικούς σας πατέρες και όλους όσους σας συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν για την επιτυχή κατάληξη του αγώνα σας».

Στο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε όσα παιδιά, «των οποίων τα αποτελέσματα δεν καλύπτουν τις προσδοκίες τους» υπενθυμίζοντας τους πως «τίποτα δεν σας εμποδίζει να επαναπροσπαθήσετε, και επιπλέον σας υπενθυμίζω ότι η ζωή έχει πολλούς δρόμους καταξίωσης του προορισμού και της αξίας σας ως ανθρωπίνων προσώπων».

«Καλή σταδιοδρομία! Συγχαρητήρια θερμά! Ο Θεός μαζί σας!» εύχεται κλείνοντας το μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.