Συγχαρητηρια απο τη Συνελευση του ΤΙΕ στην Καθηγητρια Χριστινα Παπαγεωργοπουλου

«Η επιτυχία της έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στην αξία, όχι μόνο του Τμήματος και του Πανεπιστημίου μας, αλλά και της χώρας συνολικά»

Θερμά συγχαρητήρια προς τη συνάδελφό τους κ. Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου, Καθηγήτρια Φυσικής Ανθρωπολογίας και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φυσικής Ανθρωπολογίας απευθύνουν τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, για τη σπουδαία πανευρωπαϊκή διάκριση ερευνητικής αριστείας που κατέκτησε, λαμβάνοντας χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση έρευνας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (European Research Council).

Όπως τονίσει σε ανακοίνωσή της η συνέλευση του Τμήματος, «η επιτυχία της Καθηγήτριας κας. Χρ. Παπαγεωργοπούλου αποτελεί την ύψιστη διάκριση ως προς την ερευνητική αριστεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η επιτυχία της έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στην αξία, όχι μόνο του Τμήματος και του Πανεπιστημίου μας, αλλά και της χώρας συνολικά όσον αφορά την ερευνητική αριστεία.

Η επίτευξη αυτού του υψηλότατου στόχου αποτελεί προϊόν πολυετούς και συστηματικής ερευνητικής δραστηριότητας της κ. Παπαγεωργοπούλου. Η κατάκτηση της χρηματοδότησης ύψους 2.000.000 ευρώ στην κατηγορία της μελέτης του ανθρώπινου παρελθόντος υπογραμμίζει τη διεπιστημονική προσέγγιση της ερευνητικής της πρότασης και αντιπροσωπεύει την επιστημονική νοοτροπία και πρακτική του Τμήματός μας.

Επαινούμε ιδιαίτερα την Καθηγήτρια κα. Παπαγεωργοπούλου για την επιτυχία της. Η παρουσία της στο Τμήμα μας αποτελεί τιμή για εμάς. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.