Συγχαρητηρια ανακοινωση απο την ΕΑΥΡ προς την Ομαδα Διωξης Ναρκωτικων του Τ.Α. Κομοτηνης

Η κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης με αφορμή τη νέα επιτυχία τη Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής στη μάχη κατά των ναρκωτικών.

«Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, δηλώνει δημόσια για μία ακόμη φορά υπερήφανο για τη δράση και τη νέα μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του  Τ.Α. Κομοτηνής σε κοινή επιχείρηση  με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής» αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Η ΕΥΑΡ θυμίζει ότι, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών προερχομένων από την Ομάδα Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής, αναφορικά με τη δράση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και εξαγωγής ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην Τουρκία, σε κοινή επιχείρηση με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, βραδινές ώρες της 10-04-2023 και εν συνεχεία πρωινές ώρες  της 11-04-2023 πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις δύο ημεδαπών ανδρών για κατοχή και διακίνηση- εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κατασχέθηκαν α) ακατέργαστη κάνναβη βάρους 93 κιλών και 930 γραμμαρίων, β) ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, γ) χρηματικό ποσό 300 ευρώ, δ) δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και ε) δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, για τον υψηλό επαγγελματισμό τους και τις συνεχείς επιτυχίες που σημειώνουν στον αγώνα τους κατά της μάστιγας των ναρκωτικών» τονίζει η ΕΑΥΡ κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.