Συμπληρωματικη κληρωση στο 5ο Πειραματικο Γυμνασιο Κομοτηνης για την Α και Β Γυμνασιου

Αιτήσεις μέχρι 3 Νοεμβρίου

Με απόφαση του κοινού Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου των Πειραματικών Σχολείων Κομοτηνής, προκηρύσσεται μία κενή θέση μαθητή/τριας για την Α΄ και μία κενή θέση για τη Β’ Γυμνασίου, οι οποίες θα καλυφθούν με κλήρωση, εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος του αριθμού των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως ακριβώς προβλέπεται από τη σχετική εγκύκλιο.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να γίνει με προσωπική παρουσία ΚΑΙ των δύο γονέων/κηδεμόνων στη Διεύθυνση του σχολείου κατά τις ώρες 08.30 π.μ. – 14.30 μ.μ..

Σε περίπτωση παρουσίας ενός μόνο γονέα/κηδεμόνα, η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:

α) υπεύθυνη δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα από το περιεχόμενο της οποίας θα προκύπτει ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία, καθώς και πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως.

β) να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σχολείο ([email protected]) με θέμα «Αίτηση για εισαγωγή στην Α/Β΄ Γυμνασίου». Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επισυναφθούν επιπλέον υπεύθυνες δηλώσεις και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από Τρίτη 31-10-2023 έως και την Παρασκευή 03-11-2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στο χώρο της σχολικής μονάδας στις 12:30 μ.μ. την ίδια ημέρα, με την παρουσία της επιτροπής κλήρωσης αλλά και των ενδιαφερομένων γονέων/κηδεμόνων εφ΄ όσον το επιθυμούν.

Η συμμετοχή στην κλήρωση επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας.

Info

Πρότυπο Υπεύθυνης Δήλωσης θα βρείτε στο blog του σχολείου αλλά και στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.