Συμπληρωματικες διαδικασιες για εισαγωγη μαθητων/τριων στα Προτυπα και Πειραματικα Σχολεια

11 κενές θέσεις προνηπίων (έτος γέννησης 2019) και 3 κενές θέσεις νηπίων στο 15ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής

Ξεκίνησαν οι συμπληρωματικές διαδικασίες για εισαγωγή μαθητών/τριών σε κενές και κενωθείσες θέσεις που τυχόν έχουν προκύψει στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία (Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ.) για το σχ. έτος 2023-24.

Στο 15ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής προκηρύχθηκαν 11 κενές θέσεις προνηπίων (έτος γέννησης 2019) και 3 κενές θέσεις νηπίων (έτος γέννησης 2018), οι οποίες θα καλυφθούν με κλήρωση, εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος του αριθμού των προκηρυσσόμενων θέσεων. Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Με προσωπική παρουσία των δύο  γονέων/κηδεμόνων στη γραμματεία του σχολείου κατά τις ώρες 08.30-13.00. Σε περίπτωση παρουσίας ενός μόνο γονέα/κηδεμόνα, η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα από το περιεχόμενο της οποίας θα προκύπτει ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία,

2. Να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σχολείο ([email protected]) με θέμα «Αίτηση για εισαγωγή στο 15ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής». Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επισυναφθούν επιπλέον υπεύθυνες δηλώσεις και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από την Παρασκευή 1-09-2023 έως και την Πέμπτη 7-09-2023 και ώρα 13:00. Η συμμετοχή στην επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ιστολόγιο του σχολείου https://blogs.sch.gr/15nipkomot/ καθώς και στο τηλέφωνο του Νηπιαγωγείου, προκειμένου να διευκρινιστεί οποιοδήποτε ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι απόφοιτοι του 15ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής εγγράφονται αυτοδίκαια στην Α΄ τάξη του 5ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, εφόσον το επιθυμούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.