Συμπαρασταση απο το Συλλογο Διοικητικου Προσωπικου ΔΠΘ στους πυροπληκτους της περιοχης

Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στο να σωθούν από τις φλόγες οι εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου στη Δραγάνα

Τη συμπαράστασή του σε όσους δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές στην περιοχή, αλλά και τις ευχαριστίες του σε όλους τους εμπλεκόμενους που πάλεψαν με τις φλόγες και προστάτεψαν τις εγκαταστάσεις του ΔΠΘ στη Δραγάνα Αλεξανδρούπολης εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΔΠΘ «Ο Βιζυηνός».

Συγκεκριμένα ο σύλλογος επισημαίνει πως «τις τελευταίες ημέρες ο Νότιος Έβρος και η Ροδόπη δοκιμάζονται και ζουν πρωτόγνωρες και δραματικές στιγμές εξαιτίας των πυρκαγιών που συνεχίζουν την καταστροφική τους πορεία. Δυστυχώς ανθρώπινες ζωές χάθηκαν και περιουσίες καταστράφηκαν. Οι φλόγες της πυρκαγιάς που υψώθηκαν σαν θεριό και λεηλάτησαν στο πέρασμά τους τα πάντα έφτασαν μέχρι τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στη Δραγάνα Αλεξανδρούπολης προκαλώντας ευτυχώς ζημιές μόνο στον αύλειο χώρο».

Ταυτόχρονα  το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί «όσους βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της πυρκαγιάς και έδωσαν μάχη με τις φλόγες, πάλεψαν με αυτοθυσία σε απίστευτα αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να προστατέψουν τις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΔΠΘ». Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει δε στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, τους Εθελοντές και την Πολιτική Προστασία για τη μέγιστη συμβολή τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Τέλος ευχαριστεί και συγχαίρει «τους Συναδέλφους μόνιμους αλλά και συμβασιούχους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Αλεξανδρούπολης, που από την πρώτη στιγμή έδωσαν ολονύχτια μάχη και συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να προστατέψουν τις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΔΠΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.