Στον Ορεινο Ογκο της Ροδοπης ο Νικος Τσαλικιδης

Βρέθηκε σε Κέχρο και Χλόη μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά και Τζιχάν Ιμάμογλου πραγματοποιώντας συναντήσεις για τα θέματα της περιοχής

Επίσκεψη στον Ορεινό Όγκο της Ροδόπης, με επίκεντρο τον μοναδικό από ομορφιά οικισμό Κέχρου, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, μαζί με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά και Τζιχάν Ιμάμογλου, με συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Αρριανών, όπου είχαν εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τεχνικά κυρίως θέματα για την επίλυση τους.

Μεταξύ αυτών, η συντήρηση του οδικού δικτύου με ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις είναι από τις βασικές παρεμβάσεις που συζητήθηκαν και αφορούν στο έργο της ΠΕ Ροδόπης, καθώς σκοπός είναι ένα δίκτυο ασφαλές για τους πολίτες της.

Στο σύνολο της, η ορεινή Ροδόπη συνιστά μια ζώνη με προοπτικές ανάπτυξης, που στηρίζει μεγάλο μέρος της τοπικής οικονομίας μας, ιδιαίτερα μέσω της κτηνοτροφίας. Έτσι, μεταβαίνοντας στον οικισμό της Χλόης, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με κτηνοτρόφους της περιοχής, οι οποίοι τους εξέφρασαν σχετικά αιτήματα τους για βελτίωση και αναβάθμιση των δομών τους.

«Είμαστε δίπλα στους πολίτες μας. Κανένας οικισμός της ΠΕ Ροδόπης δε μένει ξεχασμένος, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό» κατέληξε ο Αντιπεριφερειάρχης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.