Στον οικισμο Στροφη η Πολιτικη Προστασια της Περιφερειας

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων στην είσοδο του οικισμού για την επίλυση ζητημάτων που ανακύπτουν μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγω Κορωνοϊού

Στην είσοδο του οικισμού Στροφή, στον οποίο από το πρωί της Πρωτοχρονιάς ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, εξαιτίας των δεδομένων των test και της ιχνηλάτησης  για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στελέχη της πολιτικής Προστασίας, της Αστυνομίας αλλά και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Χουβαρδάς, με εντολή του Περιφερειάρχη η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας και ο Περιφερειακός Συντονιστής Π. Φωτακίδης  βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην είσοδο της Τοπικής κοινότητας Στροφή για τον συντονισμό των ενεργειών της επιτήρησης και της μέριμνας για τους κατοικους  της περιοχής. 
 

Εκεί, σημειώνει, πραγματοποιήθηκε μίνι σύσκεψη παρουσία του Δημάρχου Αμέτ Ριτβάν,  του Αστυνομικού Δντη Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη,  του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κώστα Σουλιώτη, του προέδρου της κοινότητας καθώς και δημοτικού συμβούλου της κοινότητας.
 

Στο τέλος της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε και  επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου για ενημέρωση και επίλυση θεμάτων που τέθηκαν κατά την διάρκεια της σύσκεψης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.