Στον νεο Γενικο Περιφερειακο Αστυνομικο Διευθυντη ΑΜΘ η ΕΑΥΡ

Στο τραπέζι της συζήτησης θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Ροδόπης

Πρωινές ώρες της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Σταυρούλας Τζατζανά και του Αντιπροέδρου κ. Ευστάθιου Κατρανίδη με τον νεοτοποθετηθέντα Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Καραμανλή, στο γραφείο του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αρχικά, του υποβλήθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης για την πρόσφατη προαγωγή του και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού  Διευθυντή ΑΜΘ.

Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε, από πλευράς της Ένωσης, σφαιρική ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς και για τις αστυνομικής φύσεως ιδιαιτερότητες του Νομού Ροδόπης.

Όπως μεταφέρει η ΕΑΥΡ σε σχετική της ανακοίνωση, «ο κ. Γενικός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε  και τις προτάσεις μας προς επίλυση αυτών, δεσμευόμενος για την διαρκή μεταξύ μας καλή συνεργασία με γνώμονα πάντα τόσο την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων  των συναδέλφων μας, όσο και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στην τοπική κοινωνία».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κλείνοντας την ανακοίνωσή της «απευθύνει στον κ. Γενικό,  τις  ειλικρινείς μας ευχές για υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο του, ευελπιστώντας  να σταθεί  αρωγός και υποστηρικτής στον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.