Στον Μητροπολιτη Μαρωνειας και Κομοτηνης αντιπροσωπεια της Ενωσης Στρατιωτικων Ροδοπης

Συνάντηση σε εγκάρδιο και ζεστό κλίμα

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Ροδόπης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Υπλγο (ΥΠ-Π) Ρεντζούλα Γεώργιο, τον Αντιπρόεδρο του Ανχη (ΠΖ) Ουζουνάκη Χρήστο και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του, ΕΜΘ Επχιας (ΔΒ) Λιακούδη Ιωάννη, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα την Τέταρτη 14 Φεβρουαρίου 2018.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα, ενημερώνοντας τον Σεβασμιώτατο για τους σκοπούς λειτουργιάς του σωματείου, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους, οι οποίοι υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.
                      
Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, «ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, ο οποίος στέκετε αρωγός στην προσπάθεια μας, καθώς και για την έμπρακτη στήριξη, πνευματική και υλική, που πράττει με το έργο της η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής προς όλους τους Στρατιωτικούς και τα μέλη των οικογενειών τους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.