Στον Κυριακο Μπαμπασιδη ο Αμετ Σιναν για θεματα των καπνοπαραγωγων

Σύντομα αναμένεται η βασική ενίσχυση, με τις υπόλοιπες να ακολουθούν το επόμενο διάστημα

Τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Κυριάκο Μπαμπασίδη επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης κ. Αμέτ Σινάν, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τη νέα ΚΑΠ και τις πληρωμές των επιδοτήσεων.

Κατά τη συνάντησή τους, συζήτησαν πώς οι παραγωγοί του Συνεταιρισμού μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από τις πληρωμές και προγράμματα στο νέο σύστημα ΚΑΠ και τα νέα Οικολογικά προγράμματα.

Ο κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης ξεκαθάρισε πως κανένας παραγωγός δεν θα αδικηθεί και ότι θα πρέπει να επωφεληθούν από τα προγράμματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και τους ενημέρωσε πως οι βασικές επιδοτήσεις θα καταβληθούν μεταξύ 25 και 27 Σεπτεμβρίου, ενώ οι πληρωμές της Αναδιανεμητικής Ενίσχυσης και των Οικολογικών Συστημάτων δεν είναι βέβαιο πότε θα καταβληθούν αλλά θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού μετέφερε και την πληροφορία από τις αρμόδιες αρχές ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος σε καμία αγροτική δήλωση που έχει γίνει μέχρι τώρα από το  Συνεταιρισμό, και θεωρούν πως κάθε παραγωγός θα επωφεληθεί ως το έπακρον από τα νέα προγράμματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.