Στον Καθεδρικο Ναο Ευαγγελισμου της Θεοτοκου η φετινη υποδοχη της Εικονας της Παναγιας Φανερωμενης

Οι πανηγυρικές θρησκευτικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση

Το πρόγραμμα των πανηγυρικών θρησκευτικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην πόλη μας με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό έδωσε στη δημοσιότητα η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν:
 
 Τετάρτη 13 Μαΐου, ώρα 19:00
 
Υποδοχή της σεπτής θαυματουργού Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης εκ της Ιεράς Μονής Βαθυρρύακος, εις τον χώρον προ του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος και των προσκληθέντων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.
 
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου. 
 
Πέμπτην 14η Μαΐου 2020, ώρες 7:00 έως 10:00
 
Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.
 
Επίσημη Δοξολογία, ώρα  10:00
 
 Για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλεως.
 
Να σημειωθεί ότι η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης θα παραμείνει προς προσκύνηση  στον Ιερό Καθεδρικό Ναό έως το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.