Στον δρομο αντι για τις γραμματοθυριδες η αλληλογραφια στο Χαρμανλικ

«Δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, αυτές οι θυρίδες» επισημαίνει ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν

Σκισμένη και πεταμένη στον δρόμο αντίκρισαν την αλληλογραφία τους οι κάτοικοι της περιοχής Χάρμανλικ όταν πήγαν το Σάββατο να την παραλάβουν από τις γραμματοθυρίδες που έχουν εγκατασταθεί για τον σκοπό αυτό επί της οδού Πηνειού.

Το γεγονός ανέδειξε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν, ο οποίος έγραψε:

«Οι φάκελοι των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ , ΔΕΗ , κ.α… των κατοίκων της περιοχής Χάρμανλικ, Οδοί Πηνειού, Στρυμόνας Κομοτηνής από χθες δεν είναι μόνο σκορπισμένοι στο δρόμο αλλά σκισμένοι με μίσος και έχθρα. Απ’ ό,τι φαίνεται ο ταχυδρόμος αντί να βάλει μέσα στις ταχυδρομικές θυρίδες τους φακέλους τους άφησε κάπου έξω και κάποιος ή κάποιοι ασυνείδητοι τους έσκισαν και τους πέταξαν αριστερά δεξιά .

Η ανευθυνότητα του ταχυδρόμου είναι προφανής, ωστόσο μεγαλύτερη ευθύνη έχει η διοίκηση του δήμου Κομοτηνής που στις αρμοδιότητες του είναι η ονομασία και αρίθμηση των οδών, πλατειών και συνοικιών. Δεν επαρκούν και δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής αυτής, αυτές οι θυρίδες. Πρέπει άμεσα ο δήμος Κομοτηνής να επιληφθεί του θέματος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.