Στον χωρο οπου κατακρεουργηθηκαν οι παρατυποι μεταναστες στον Εβρο

Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδη που έκανε τη νεκροψία στις σορούς

Λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των δύο παράτυπων μεταναστών που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Παυλίδης είπε:

«Ειδοποιήθηκα εγώ προσωπικά από την Αστυνομία το Σάββατο 24/03 μεσημβρινές ώρες. Μεταβήκαμε με την αστυνομία στο χώρο, όπου βρεθήκανε οι άνθρωποι αυτοί και όντως από την πρώτη αυτοψία που έγινε στο χώρο, διαπιστώθηκε ότι φέρανε πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και ο χώρος έδειχνε ότι υπήρχε συμπλοκή στο συγκεκριμένο σημείο Αφού έγινε η πρώτη πιστοποίηση όσον αφορά την εγκληματική ενέργεια στο χώρο αυτό, την επόμενη ημέρα (25/3) ήρθαν ειδικά συνεργεία από Θεσσαλονίκη, εκ νέου έγινε αυτοψία στο χώρο, όπου παρθήκανε δαχτυλικά αποτυπώματα και όποιο άλλο στοιχείο ήταν χρήσιμο για την αστυνομία και σήμερα τελειώσαμε τη νεκροψία-νεκροτομή. Έχουμε σαφή ιατροδικαστικά ευρήματα σε σχέση με την διαπίστωση των αιτιών θανάτου των ανθρώπων αυτών. Πρόκειται για δύο πτώματα ανδρών, ηλικίας έως 35 ετών. Τα πτώματα βρίσκονται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης – πιθανολογούμε ότι θάνατος προήλθε περίπου προ 30 ημερών και η αιτία θανάτου στα άτομα αυτά είναι οι πολλαπλές κακώσεις που έχουν στο σώμα τους από μαχαίρι, από κάποια μπουκάλια, από καρέκλες σπασμένες – γενικά από νύσσον, τέμνον και θλον όργανο. Εμείς έχουμε τελειώσει όσον αφορά τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έχουμε συλλέξει ό,τι στοιχεία χρειάζονται, έχουμε πάρει DNA από τους ανθρώπους αυτούς, η αστυνομία έχει πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα -όσα μπόρεσε να βρει. Τα πτώματα φυλάσσονται αυτή τη στιγμή στα ψυγεία του νοσοκομείου και περιμένουμε για πιθανή αναγνώριση των σωμάτων των ανθρώπων αυτών. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο γιατί έχουμε εμφανή στοιχεία ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν πέσει και θύματα κλοπής»

Δείτε μια σειρά από εικόνες μέσα από το χώρο όπου βρέθηκαν τα κατακρεουργημένα πτώματα των δύο παράτυπων μεταναστών στον Ποταμό, τις οποίες δημοσίευσε το reportal.gr.

Πρόκειται για χώρο που παλιότερα εξυπηρετούσε κοινωνικές Εκδηλώσεις αλλά σήμερα πια αποτελεί «σταθμό» για διερχόμενους παράτυπους μετανάστες.

Ο χώρος βρίσκεται πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.


 

Δείτε περισσότερα στο: www.reportal.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.