Στον αερα η ιστοσελιδα του Εμπορικου Συλλογου Κομοτηνης

Μια νέα εποχή ενημέρωσης αλλά και επικοινωνίας των μελών του εγκαινιάζει ο Σύλλογος

Παράθυρο εξωστρέφειας και για τις τοπικές επιχειρήσεις αποτελεί η ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την 2K Project

Στον αέρα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες η ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, και ήδη τα μέλη του Συλλόγου έχουν ξεκινήσει να την χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας του, εμπιστεύτηκε την 2K Project, που επανασχεδίασε το λογότυπο του, και σχεδίασε και ανέπτυξε την ιστοσελίδα, με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών, αλλά και την καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής με τα μέλη του, στο νέο ψηφιακό περιβάλλον που διαμορφώνουν οι σύγχρονες ανάγκες, αλλά και η πανδημία.

Σύνδεση της αγοράς με τον Εμπορικό Σύλλογο

Οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν εν μέσω πανδημίας τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για το σύλλογο ήταν άλλωστε και το έναυσμα για τη δημιουργία της ιστοσελίδας, σύμφωνα με την πρόεδρο κ. Κική Κωνσταντινίδου.

Όπως σημείωσε, το Διοικητικό Συμβούλιο διαπίστωσε εδώ και μερικούς μήνες πως η επικοινωνία με τα μέλη του Συλλόγου, που μέχρι σήμερα γινόταν μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ήταν πλέον αρετή, και πως θα έπρεπε να υπάρχει μια ιστοσελίδα, που θα είναι ενημερωμένη, θα έχει την τρέχουσα νομοθεσία, τις δράσεις τους αλλά και τρόπους να επικοινωνήσουν οι επαγγελματίες με τον Σύλλογο.

«Στόχος ήταν να συνδέσουμε την αγορά με μια κεντρική σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και να διαφημίσουμε τα μαγαζιά που θα συνδεθούν μαζί μας» σημείωσε, με όποιο κατάστημα επιθυμεί να στέλνει τα στοιχεία του, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε οι καταναλωτές, μέσω του Συλλόγου, να τους βρίσκουν ανάλογα με την κατηγορία τους.

Είναι ένα κίνητρο που δίνουν στα μέλη του για να συνδεθούν μαζί τους, αλλά και μια ώθηση γενικότερα για την αγορά της Κομοτηνής, η οποία είχε άμεση ανταπόκριση,

Καλύτερη ενημέρωση σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον

Παράλληλα όμως η νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να ενημερώνουν καλύτερα και κυρίως πιο άμεσα τα μέλη τους, μέσα στον κυκεώνα των νομοθετικών αλλαγών που έφερε η πανδημία. Εκεί φάνηκε πως χρειάζεται να υπάρχουν σε ένα σημείο όλες οι ρυθμίσεις που ισχύουν, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται γρήγορα τα καταστήματα.

«Μέσα στην Πανδημία, με τις εναλλαγές των υγειονομικών πρωτοκόλλων, των νομοθεσιών, των ωραρίων, είδαμε ότι υπάρχει η ανάγκη της γρήγορης ενημέρωσης των μελών μας» ανέφερε, για αυτό και θεώρησαν σωστό να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα, σε συνεργασία με την 2K Project, για να έρθουν πιο κοντά στα μέλη τους, και να δείξουν τις προσπάθειες που γίνονται προς όφελος της επιχειρηματικότητας της πόλης και της εξωστρέφειάς της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.