Στο υδραγωγειο της ΔΕΥΑΚ ο πρωτος καθαγιασμος των υδατων

Ευχές για καλή φώτιση ενάντια στα σενάρια για την ιδιωτικοποίηση του νερού από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Στρ. Τσακιρίδη

Από το υδραγωγείο της ΔΕΥΑΚ ξεκίνησε η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στη Ροδόπη, από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνα.

Η τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί και το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιάννης Γκαράνης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής κ. Στράτος Τσακιρίδης και Θέμης Τζενετίδης αντίστοιχα, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης εκπρόσωποι του Αστυνομικού Σώματος καθώς και πολλοί πολίτες.

Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής: «Να κοσμήσουμε τη ζωή μας με ταπείνωση και συγχωρητικότητα»

«Εφόδιο» για τις ψυχές και τα σώματά μας χαρακτήρισε τον Μέγα Αγιασμό που τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου σε όλους τους Ναούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων και αναφέρθηκε στη σημασία της σημερινής εορτής της Ορθοδοξίας. Προέτρεψε δε να ζήσουμε και να κοσμήσουμε τη ζωή μας με ταπείνωση και συγχωρητικότητα ο ένας με τον άλλον:

Δείτε το μήνυμά του εδώ:

Στ. Τσακιρίδης: «Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι προϊόν εμπορευματοποίησης και ανταγωνισμού»

Στα σενάρια για την ιδιωτικοποίηση του νερού αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής κ. Στράτος Τσακιρίδης. «Να δώσει ο Θεός φώτιση σε αυτούς που αποφασίζουν και να καταλάβουν πως το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι προϊόν εμπορευματοποίησης και ανταγωνισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος δεν παράλειψε να ευχηθεί σε όλον τον κόσμο, χρόνια πολλά και καλή φώτιση».

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ:

Ευχές από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Θ. Τζενετίδη

Για μια λαμπρή γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού έκανε λόγο από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Θέμης Τζενετίδης, μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές του προς όλους.

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ:

Β. Ελευθεριάδου: «Το Άγιο πνεύμα να ανοίξει τις ψυχές μας, τις καρδιές μας και τα σπιτικά μας»

«Καλή φώτιση σε όλους, το Άγιο πνεύμα να ανοίξει τις ψυχές μας, τις καρδιές μας και τα σπιτικά μας» ευχήθηκε εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης και η δημοτική σύμβουλος κ. Βούλα Ελευθεριάδου.

Να θυμίσουμε πως μετά το υδραγωγείο ακολουθούν κατά σειρά οι Αγιασμοί υδάτων στα λιμάνια Μαρώνειας, Φαναρίου και στον ποταμό Κομψάτο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.