Στο συλλαλητηριο της ΔΕΘ θα συμμετεχει η ΑΔΕΔΥ Ροδοπης

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή

Τη συμμετοχή της στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, σε διευρυμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Αυγούστου με τη συμμετοχή και των Προέδρων των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων του Δημοσίου του Νομού μας.

Σε μήνυμά της η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης τονίζει την αναγκαιότητα μαζικής συμμετοχής στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ, «προκειμένου να αγωνιστούμε για τη ριζική αλλαγή των Κυβερνητικών πολιτικών που οδηγούν στη φτωχοποίηση όλο τον Ελληνικό Λαό και θέτουν υπό αμφισβήτηση την δυνατότητα επιβίωσής μας».

Παράλληλα τονίζει πως «στη σημερινή ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, όπου όλοι οι Λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται ενάντια στις πολιτικές των ολιγαρχικών συμφερόντων που οδηγούν στην εξαθλίωση, η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στους αγώνες αποτελεί τη συλλογική μας δύναμη και τον μόνο δρόμο για τη διεκδίκηση της αξιοπρεπούς διαβίωσης».

Προκειμένου να επιτευχθεί μάλιστα ο στόχος της συμμετοχής, η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης σε συνεργασία με τα Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων αποφάσισε την πραγματοποίηση περιοδείας σε εργασιακούς χώρους για την ενημέρωση των συναδέλφων τους σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και την καταγραφή προβλημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης θα ναυλώσει λεωφορείο προκειμένου να διευκολύνει τη μετάβαση των ενδιαφερομένων. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 του Σεπτέμβρη 2022 και ώρα 11:00 π.μ από τα ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης και εκτιμάται ότι η αναχώρηση για την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη θα γίνει περίπου στις 10:00 μ.μ.. Σε περίπτωση που καταγραφεί αυξημένη συμμετοχή θα ναυλωθεί και δεύτερο λεωφορείο. Η μετακίνηση με το λεωφορείο θα είναι δωρεάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.