Στο πλευρο του 1ου Ειδικου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης οι Ερυθροσταυριτες

Δώρισαν σχολικά είδη και υγειονομικό υλικό

Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά εμπράκτως το σύγχρονο και  αλληλέγγυο κοινωνικό προφίλ του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, η οποία εορτάζεται στις 8 Μαΐου, δώρισε σχολικά είδη, υγειονομικό υλικό και φάρμακα προς αντιμετώπιση τραυμάτων, στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, δεδομένου ότι η στήριξη και ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ιδίως παιδιών, με την ενίσχυση των ανάλογων δομών ειδικής αγωγής, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, τα μέλη του ΔΣ Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφτηκαν το σχολείο και είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζόμενων, εκπροσωπούμενο από την Διευθύντρια του κ. Θεοδώρα Τζελέπη.  

Οι Ερυθροσταυρίτες, δια της Προέδρου τους, κ. Κλάρας Τζελέπη, διαβεβαίωσαν την Διοίκηση, αλλά και τους εργαζομένους ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν κάθε είδους βοήθεια προς όφελος των παιδιών, παραμένοντας αρωγοί στο σπουδαίο κοινωνικό έργο, το οποίο επιτελείται σταθερά και με αφοσίωση από όλο το προσωπικό που ανήκει στο δυναμικό του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.