Στο νοσοκομειο ο Ιλχαν Αχμετ

Αναρρώνει από κρίση πνευμονοθώρακα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής,

Αναρρώνει στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ, μετά από κρίση πνευμονοθώρακα που διαπιστώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και θα μείνει για μερικές μέρες στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, μην παραλείποντας να στείλει μήνυμα για την στήριξη του ΕΣΥ.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Χρειάστηκε σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στην Ροδόπη, να μεταβώ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να αντιμετωπίσω μια κρίση πνευμονοθώρακα, που διαπιστώθηκε από την ακτινογραφία την οποία έκανα.

Με άμεση παρέμβαση των γιατρών το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και μου συστήθηκε να παραμείνω στο νοσοκομείο για παρακολούθηση τις επόμενες τρεις ημέρες.

Τώρα αισθάνομαι απολύτως καλά και αναρρώνω. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοικήτρια του νοσοκομείου Κομοτηνής, τους θεράποντες γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη τους  φροντίδα και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μου παρείχαν. 

Ευχαριστώ και όλους τους φίλους και συμπολίτες μου για τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνω.

Το μήνυμα μου είναι ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι το στήριγμα της κοινωνίας μας στις δύσκολες στιγμές που περνάμε αυτή την εποχή και με την πανδημία και ότι  η Πολιτεία οφείλει να το θωρακίσει με κάθε κόστος και ικανό τρόπο.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.