Στο Κεντρο Σιτισης θα εκπαιδευονται οι μελλοντικοι μαγειρες της Ροδοπης

Συνεχίζεται η φιλοξενία των επίδοξων chef του ΔΙΕΚ Κομοτηνής στο Κέντρο Σίτισης του Δήμου Κομοτηνής για ακόμα μια σχολική χρονιά

Στο Κέντρο Σίτισης του Δήμου Κομοτηνής θα φιλοξενηθούν για ακόμα μια χρονιά, για την υλοποίηση των εργαστηριακών τους μαθημάτων, οι καταρτιζόμενοι και καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» του Δημόσιου ΙΕΚ Κομοτηνής.
 
Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής συμφώνησε, όπως και σε προηγούμενες χρονιές, στη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του χώρου των μαγειρείων του κτιρίου φιλοξενίας και σίτισης απόρων και αστέγων του Δήμου Κομοτηνής στο Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής για το ερχόμενο σχολικό έτος.
 
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται  για πέντε ημέρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες 14:45 μ.μ. έως 19:45 μ.μ.με πιθανότητα μικρής αλλαγής κατά τις ημέρες διανομής τροφίμων.
 
Τα υλικά των εργαστηριακών μαθημάτων και τα υλικά καθαριότητας του χώρου αποτελούν έξοδα του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, ενώ οι δαπάνες κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και νερού θα βαρύνουν το Δήμο Κομοτηνής.
 
Τα μαθήματα γίνονται εδώ και χρόνια με τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών να είναι θετική και παραγωγική, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους μάγειρες της πόλης να μάθουν σε σχεδόν πραγματικές συνθήκες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.