Στο ΔΣ του Ινστιτουτου Εργασιας Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ο Γ. Δημητριαδης

Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων: «Οι νέοι μπορούν να γίνουν πρωτεργάτες στον αγώνα για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου»

Στο ΔΣ του Ινστιτούτου Εργασίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΙΝΕ/ΓΣΕΕ διορίστηκε από την ΓΣΕΕ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων κ. Γιώργος Δημητριάδης.

Σε ανακοίνωσή τους να μέλη του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια επισημαίνοντας πως «ο πρόεδρός μας, μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι οι νέοι, μέσα από την ενεργό συμμετοχή, τη δραστηριοποίηση στα κοινά και το συλλογικό αίσθημα ευθύνης,   μπορούν να γίνουν πρωτεργάτες στον αγώνα  για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Αυτός ο διορισμός μας γεμίζει μεγάλη τιμή  και περηφάνια, και μας υπενθυμίζει ότι οι υψηλοί στόχοι, το όραμα για τη ζωή, η κοινωνική δράση και συνείδηση, καθώς και οι ουσιαστικές πρωτοβουλίες που πρέπει να λαμβάνονται από τη νέα γενιά, μπορούν να πάνε την χώρα μας ένα βήμα μπροστά.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από την εργατικότητα, την  υπευθυνότητα, τη σοβαρότητα, και την αγωνιστική διάθεση ζωής οι νέοι μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Η νέα γενιά πάντα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη και να οραματίζεται έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις και ανισότητες, έναν κόσμο ανθρώπινο, φιλικό και δημοκρατικό.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στα νέα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του προέδρου μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.