Στο Δημο Κομοτηνης οι Κομοτηναιοι αθλητες που συμμετειχαν στους Special Olympics Hellas

Παρέδωσαν στο Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη μετάλλιο που απέστειλε η οργανωτική επιτροπή των αγώνων για την συνεισφορά του Δήμου στην προσπάθεια

Τα συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Στέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» έδωσε ο Δήμαρχος

Τον Δήμο Κομοτηνής και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Στέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», που έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics Hellas, «Λουτράκι 2022», στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2022.

Τις αθλήτριες και τους αθλητές συνόδευαν η Πρόεδρος του Συλλόγου, Νατάσα Λιβεριάδου, ο Διοικητικός Διευθυντής, Ηλίας Ποιμενίδης, καθώς και οι δάσκαλοι και οι προπονητές τους.

Όπως τόνισε η κ. Λιβεριάδου, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια για να στείλουν την μεγαλύτερη ομάδα στους αγώνες, πήραν, ανάμεσα σε 36 χώρες, και τον έπαινο για όλα αυτά που έχουν καταφέρει στο Σύλλογο, από την μονάδα ημερήσιας φροντίδας, τις Στέγες Ανεξάρτητης Διαβίωσης, που είναι ήδη τέσσερις και ετοιμάζεται η Πέμπτη μη σταματώντας εκεί, αλλά και το εργαστήρι τους αξίΖΩ.

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, ξέρουμε την έγνοια που έχετε για εμάς, πιστεύουμε ότι θα συνεχίσετε» ανέφερε, υπενθυμίζοντας πως ο Δήμος μαζί με το Σύλλογο υπέγραψε τον περασμένο Απρίλιο το Σύμφωνο με τους Special Olympics, στους οποίους κατάφεραν να έχουν μια εξαιρετική εικόνα.

Παρέδωσε δε στον Δήμαρχο το μετάλλιο που έδωσε η οργανωτική επιτροπή στα μέλη του Συλλόγου για το Δήμο, τονίζοντας πως πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε η πρώτη πόλη στη Θράκη που υπέγραψε σύμφωνο με τους Special Olympics.

Ο Δήμαρχος τούς εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά και την υπερηφάνεια του, γιατί με τη δύναμη της αποφασιστικότητας και της θέλησής τους κατάφεραν να συμμετέχουν και να διακριθούν, εκπροσωπώντας την πόλη της Κομοτηνής, σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση.

Χαρακτηριστικά, σημείωσε τα εξής:  «Ανάμεσα σε 1000 αθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, εσείς, οι Κομοτηναίες και οι Κομοτηναίοι αθλητές μας, με την επίμονη κι εντατική προετοιμασία που κάνετε μέσα στον Σύλλογό σας, κερδίσατε την εμπειρία της συμμετοχής σ’ αυτόν τον κορυφαίο θεσμό, αλλά καταφέρατε, ταυτόχρονα, ν’ αποσπάσατε και μετάλλια. Είμαστε περήφανοι για σας. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια ορμή και τον ίδιο ενθουσιασμό να μας αποδεικνύετε ότι ο τόπος μας έχει ανθρώπους με ατσαλένια θέληση, που υπερνικούν όλα τα εμπόδια της ζωής και πετυχαίνουν τόσο υψηλούς στόχους!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.