Στο Αλσος της Αγιας Παρασκευης ο Μητροπολιτης Μαρωνειας και Κομοτηνης

Επισκέφθηκε την Χριστουγεννιάτικη αγορά και το θεματικό πάρκο του Πινόκιο με στόχο την ενθάρρυνση της προσπάθειας επαγγελματιών και Δήμου να μετατρέψουν το πάρκο σε χώρο γιορτής ενισχύοντας και την επισκεψιμότητα της πόλης

Επίσκεψη στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης, 29 Δεκεμβρίου, ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη.

Ο Μητροπολίτης συνομίλησε με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται  στη χριστουγεννιάτικη αγορά και τους ευχήθηκε καλές γιορτές και καλές δουλειές,  με υγεία και ευημερία.

Επίσης, επισκέφθηκε το θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο» το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις ντόπιων και επισκεπτών.  

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης θέλησε με την παρουσία του να ενθαρρύνει την προσπάθεια των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο πάρκο αλλά και την προσπάθεια του Δήμου Κομοτηνής να μετατρέψει το Πάρκο σε έναν χώρο γιορτής και ξεγνοιασιάς για τα παιδιά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την επισκεψιμότητα στην πόλη.

 Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την πρωτοβουλία του και δήλωσε πως ο Δήμος Κομοτηνής θα είναι στο πλευρό της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στον αγώνα για αλληλεγγύη και προσφορά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.