Στο 1ο ΓΕΛ το Σαββατο και την Κυριακη οι γραπτες εξετασεις για το Πιστοποιητικο Γλωσσομαθειας

Στο 1ο ΓΕΛ Κομοτηνής το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2016 στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική επιπέδων Α (Α1 & Α2), B (B1 & B2) σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.
 
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων ισχύει για όλους τους υποψηφίους». Η προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό κέντρο θα πραγματοποιείται μισή ώρα πριν την έναρξη της γραπτής εξέτασης, που για το επίπεδο Α όλων των γλωσσών αρχίζει στις 8.00 και για το επίπεδο Β όλων των γλωσσών στις 8.30, ενώ μετά τη διανομή των θεμάτων δεν γίνεται δεκτός κανένας υποψήφιος. Επίσης επισημαίνεται ότι ο οριζόμενος χρόνος δυνατής αποχώρησης για τις ενότητες 1 «κατανόηση γραπτού λόγου» και 2 «παραγωγή γραπτού λόγου» δεν μπορεί να είναι μικρότερος από το ένα τρίτο (1/3) της συνολικής διάρκειας της εξέτασης κάθε μίας από τις δύο αυτές ενότητες.
 
Για πληροφορίες σχετικά με την ακριβή ώρα εξέτασης της ενότητας 4 «Παραγωγή προφορικού λόγου» οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Ροδόπης dide.rod.sch.gr όπου έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.