Στο 18ο Πανελληνιο Συνεδριο Ψυχολογικης Ερευνας το εγχειριδιο διαχειρισης πενθους του Τζαν Μεμετ Αλη

Ο Ξανθιώτης εκπαιδευτής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρουσίασε το εγχειρίδιο που επιμελήθηκε ως φοιτητής Ψυχολογίας για τον Ερυθρό Σταυρό

Με απόλυτη επιτυχία και ενημερώνοντας πλήθος κόσμου, συμμετείχε στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, με ρήση «Τίποτα το ανθρώπινο δε μου είναι ξένο», στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Αθηνών, από τις 5 έως 9 Οκτωβρίου 2022, ο Ξανθιώτης κ. Τζαν Μεμέτ Αλή.

Ειδικότερα, έλαβε μέρος ως σύνεδρος με αναρτημένη εργασία (poster) στην ενότητα «Πανδημία: Επαγγελματίες υγείας, μέσα διαχείρισης και παρεμβάσεις», παρουσιάζοντας το μοναδικό έως σήμερα δωρεάν Εγχειρίδιο-Οδηγό στην Ελλάδα, με τίτλο: «Κατανόηση και διαχείριση της Ψυχολογίας του πένθους με αφορμή την πανδημία Covid-19», όπου το επιμελήθηκε ως φοιτητής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο κ. Τζαν Μεμέτ Αλή, είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Ιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών & Διασώστης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Όσοι σύνεδροι παρακολούθησαν την εν λόγω αναρτημένη εργασία -και όχι μόνο-, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για ακαδημαϊκά και πρακτικά θέματα με τον κ. Τζαν Μεμέτ Αλή, αλλά να αποκτήσουν δωρεάν το Εγχειρίδιο σε έντυπη μορφή (κατόπιν σχετικής έγκρισης από τη διοργάνωση του Συνεδρίου), μιας και το βιβλίο «ταξίδεψε» με άρωμα Ξάνθης στην Αθήνα, κατόπιν της ευγενικής κίνησης δωρεάν έντυπης έκδοσής του πριν από μόλις λίγους μήνες εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο κ. Τζαν Μεμέτ Αλή, δεν παρέλειψε από το poster του την αναφορά για τη συγκεκριμένη κίνηση του Δήμου Ξάνθης, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την περιοχή μας αφενός στη πανεπιστημιακή κοινότητα αφετέρου σε εθνικό επίπεδο, αποσπώντας θετικότατες κριτικές.

Να θυμίσουμε ότι η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία -ΕΛΨΕ-, και το Πάντειον Πανεπιστήμιο, είχαν αναγνωρίσει άμεσα τη δουλειά του κ. Τζαν Μεμέτ Αλή, με την ανάρτηση του εν λόγω υλικού σε ηλεκτρονική μορφή pdf, στις κεντρικές ιστοσελίδες τους έως και σήμερα για δωρεάν λήψη)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.