Στις σεισμοπληκτες περιοχες της Λαρισας ο Μητροπολιτης Μαρωνειας και Κομοτηνης

Προσέφερε χρηματικό ποσό από το Φιλόπτωχο Ταμείο για την αποκατάσταση των ζημιών

Στις σεισμόπληκτες περιοχές του νομού Λάρισας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος την Παρασκευή, 12 Μαρτίου, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα, εκφράζοντάς του τη συμπάθεια και την αγάπη τόσο του ίδιου όσο και του πληρώματος της Μητρόπολής μας και προσέφερε χρηματικό ποσό από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, το οποίο σύμφωνα με προτροπή του οικείου Μητροπολίτη, θα χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό του νέου σχολείου που θα ανεγερθεί στο χωριό Δημάση.

Στη συνέχεια ο τοπικός ποιμενάρχης μας, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο και τον επιχώρειο Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα, επισκέφθηκαν τους οικισμούς, που επλήγησαν.

Ακολούθως, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου μετέβησαν στην Μητρόπολη Λάρισας και Τυρνάβου, όπου συναντήθηκαν με τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο και ενημερώθηκαν για την υφιστάμενη κατάσταση, εκφράζοντας την ολόθυμη συμπαράσταση και αγάπη όλου του πληρώματος της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής προς τους πληγέντες, ευχόμενος ταχεία και πλήρη αποκατάσταση των φθορών που υπέστησαν από τον σεισμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.