Στις καλπες οι αστυνομικοι της Ροδοπης

Κορυφώνονται σήμερα οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη, της νέας ηγεσίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, των αντιπροσώπων των τοπικών αστυνομικών στην πανελλήνια ομοσπονδία και των εκπροσώπων τους στο συμβούλιο μεταθέσεων, την επιτροπή γυναικών και την εξελεγκτική επιτροπή.

 

Σημαντική ήταν η προσέλευση των μελών της Ένωσης, – που μετρά στη δύναμή της 432 αστυνομικούς- κατά την πρώτη ημέρα της διαδικασίας που διεξάγεται στην έδρα της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης, στην Κομοτηνή.

 

Σταυρούλα Τζατζανά

«Κορυφαία στιγμή η δικαίωση του αγώνα μας για την επαναλειτουργία του τμήματος δοκίμων αστυφυλάκων Κομοτηνής»

Συνοψίζοντας τη θητεία του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, η Πρόεδρος, κι εκ νέου υποψήφια κ. Σταυρούλα Τζατζανά δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη καθώς τόσο τα μέλη της διοίκησης όσο και τα μέλη της τοπικής Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, επέδειξαν «συσπείρωση, αγωνιστικότητα, τόλμη και δυναμικότητα» στη διεκδίκηση και προώθηση θεσμικών αιτημάτων αλλά και κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Η κ. Τζατζανά επισήμανε ότι κορυφαία στιγμή για την Ένωση, αποτέλεσε η δικαίωση του αγώνα για την αμιγή επαναλειτουργία του τμήματος δοκίμων αστυφυλάκων Κομοτηνής.

 

«Πήραμε αποφάσεις γενναίες, ήρθαμε σε απόλυτη ρήξη, διακινδυνεύσαμε ακόμη και την εργασία μας, συρθήκαμε στα πειθαρχικά αλλά αυτό που διεκδικούσαμε είναι πάνω από όλα αυτά, άξιζε κι έτσι δικαιωθήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.