Στις εγκαταστασεις του «ΠτΘ» οι μαθητες και οι μαθητριες του Δημοτικου Σχολειου του Νεου Σιδηροχωριου

Γνώρισαν από κοντά τη διαδικασία της δημιουργίας αλλά και της έκδοσης μιας εφημερίδας

Την επίσκεψη των μικρών μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου του Νέου Σιδηροχωρίου  είχαμε το πρωί της Τρίτης, 7 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του «Παρατηρητή της Θράκης».

Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου κατέφτασαν νωρίς το πρωί και με την βοήθεια των συνεργατών μας Νεκτάριου Μουρδικούδη και Ευαγγελίας Γκαρίπη γνώρισαν από κοντά τη διαδικασία της δημιουργίας αλλά και της έκδοσης μιας εφημερίδας, ενώ παρακολούθησαν και την διαδικασία εκτύπωσης αλλά και τα μετεκτυπωτικά στάδια μιας παραγωγής περιηγούμενοι στον χώρο του τυπογραφείου.

Τελευταία στάση της επίσκεψής τους οι εγκαταστάσεις του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» όπου ενημερώθηκαν από την Όλγα Ιωαννίδου, υπεύθυνη ραδιοφωνικού προγράμματος για την λειτουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ μοιράστηκαν με τους ακροατές και τις ακροάτριες την δική τους μοναδική «Καλημέρα» που μας χάρισε χαμόγελα.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδεψαν οι δάσκαλοι κ.κ. Σταυρίδου Ευαγγελία, Βαβανούδη Στέλλ, Εφραήμ Μπουρχάν, Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, Σερήφ Γκιουλσάχ, Κάρτας Παναγιώτης, Χοτζάογλου Σιμπέλ και Εύη Παχούμη.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή τους και τους αναμένουμε ξανά κοντά μας! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.