Στις 4 και 5 Δεκεμβριου στη Λεσχη Κομοτηναιων το χριστουγεννιατικο bazaar

Του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

Και φέτος, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο bazaar, με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο.
 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται το χριστουγεννιάτικο bazaar στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2015 και ώρες 17:00-21:00 και 11:00-20:00, αντίστοιχα, στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων, όπου φίλοι και εθελοντές του Κέντρου θα διαθέσουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα ενισχύσουν τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.
 
Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012 και πλαισιώνεται από Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Αποτελεί τη μοναδική δομή στην ευρύτερη περιοχή που προσφέρει ολοκληρωμένες ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες στην κατεύθυνση της πρόληψης και είναι σε άμεση σχέση και συνεργασία με το αντίστοιχο Κέντρο του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.